Catering pracowniczy

Dla udoskonalenia naszej działalności oferujemy Państwa pracownikom obsługę gastronomiczną w hotelu jak i posiłki regeneracyjne w miejscu pracy. Przy dużych grupach istnieje możliwość negocjacji cen.

Cena obiadu jak poniżej 15zł/osoba + zupa 3zł/osoba:
Oto przykładowe menu obiadowego:

Zestaw 1.
rosół z makaronem300ml
kotlet schabowy120-150 g.
ziemniaki  purre200 g.
surówka100 g.

Zestaw 2.
zupa pomidorowa z ryżem lub makaronem300ml
kotlety mielone120-150 g.
ziemniaki z wody200 g.
surówka100 g.

Zestaw 3.
krupnik300ml
karkówka w sosie
kasza gryczana
surówka

Zestaw 4.
grochówka300ml
bigos
ziemniaki

Zestaw 5.
zupa ogórkowa300ml
pieczeń rzymska w sosie
ziemniaki
surówka

Zestaw 6.
zupa jarzynowa300ml
ryba duszona lub pieczona
ziemniaczki pieczone
surówka

Zestaw 7.
barszcz ukraiński300ml
pierogi ruskie bądź z mięsem
surówka


Posiłki bardzo obfite, zdrowe i smaczne!!!