Catering pracowniczy

Dla udoskonalenia naszej działalności oferujemy Państwa pracownikom obsługę gastronomiczną w hotelu jak i catering w miejscu pracy. Przy dużych grupach istnieje możliwość negocjacji cen.

Cena za zestaw śniadaniowy 10 złotych.
W zestawie co drugi dzień coś na ciepło.
Co dziennie wędliny,żółty ser pomidor,ogórek,masło,pieczywo, twarożek lub jajka

Cena za zestaw kolacjowy 10zł
Co dziennie wędliny,żółty ser pomidor,ogórek,masło,pieczywo, twarożek lub jajka
W zestawie co drugi dzień gorąca zupa.

Cena obiadu jak poniżej lecz samo drugie danie 12-13zł
Oto przykładowe menu obiadowego za 15 złotych. Zestaw 1.

rosół z makaronem300ml
kotlet schabowy 120-150 g.
ziemniaki  purre200 g.
surówka100 g.

Zestaw 2.
zupa pomidorowa z ryżem lub makaronem300ml
kotlety mielone120-150 g.
ziemniaki z wody200 g.
surówka100 g.

Zestaw 3.
krupnik300ml
karkówka w sosie120-150 g.
kasza gryczana200 g.
surówka100 g.

Zestaw 5.
grochówka300ml
bigos200 g.
ziemniaki200 g.

Zestaw 6.
zupa ogórkowa300ml
pieczeń rzymska w sosie120-150 g.
ziemniaki200 g.
surówka100 g.

Zestaw 7.
zupa jarzynowa300ml
ryba duszona lub pieczona120-150 g.
ziemniaczki pieczone200 g.
surówka100 g.


Dwa razy w tygodniu do zestawu obiadowego podajemy deser.